PITANJA & ODGOVORI

Ovo je nova rubrika gdje objavljujemo pitanja naših čitatelja.

Pišite nam: This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it

Pisma moraju biti potpisana punim imenom i prezimenom i brojem telefona radi kontakta. Na vaše traženje pitanje može biti objavljeno sa pseudonimom ili inicijalima.


********************


PROMETNI PROBLEMI U CENTRU MJESTA   

Da li će se i kada  prekinuti prometni kaos u ulici  „Uz pjacu“, a zbog kamiondžija koji dopremaju robu za market „Studenac“? Jedini ulazak u centar mjesta koji ide ulicama „Novi put“ i „Uz pjacu“ svojevrsna je antireklama, a najmanje ne priliči mjestu koje želi biti turistička  destinacija sa četiri ili pet zvjezdica.Naime, na ovom potezu od ulaska sa zaobilaznice odnosno ulice Hrvatskih domobrana gravitira najmanje 80 apartmana. Ne rijetko ogromni kamioni pri dolasku i povratku pri snabdijevanju marketa „Studenac“ tjeraju auto turiste unazad (u rikverc) i po nekoliko stotina metara. Nema iznajmljivača koji nije imao  neprijatnosti i trajno izgubio  goste zbog ovog problema.

Ništa manji problem, ali druge naravi,  nije ni sa prometom kamiona preko rive zbog  snabdijevanja marketa  „Konzum“.

Ikar

(objavljeno  03. 01. 2016.)

ODGOVOR:


GRAĐEVINSKI RADOVI NEDJELJOM

Postoji općinska odluka za 2016. da se ne mogu građevinski radovi, koji stvaraju buku, izvoditi ni jedne nedjelje, kao ni u dane državnih praznika. Prošle nedjelje, 24. siječnja radilo se na uređenju benzinske postaje. Je li zabrana vrijedi samo za Boljane?

Boljanin

(objavljeno  27. 01. 2016.)


ODGOVOR: